Ke eng e etsang hore betri e ruruhe

Lebaka le ka sehloohong la ho atolosoa ha betri ke hore betri e tjhajiloe ho feta tekano.Pele ho tsohle, a re utloisiseng ho tjhaja betri.Betri ke phetoho ea mefuta e 'meli ea matla.E 'ngoe ke: matla a motlakase, e 'ngoe ke: matla a lik'hemik'hale.

Ha o tjhaja: matla a motlakase a fetoloa matla a lik'hemik'hale;Hobane matla a lik'hemik'hale) a na le moeli, ha a khone ho ntša matla a motlakase ho feta matla a lik'hemik'hale.

Empa ho fapane ha o tjhaja.Ha betri e ntse e tjhaja.Matla a Motlakase>Matla a lik'hemik'hale: Karolo e 'ngoe ea matla a motlakase e fetoloa matla a lik'hemik'hale, 'me e 'ngoe e fetoloa matla a mocheso.(O ka taka litšoantšo) Kahoo betri e tla chesa hanyane ha e tjhaja.

Ha matla a motlakase»matla a lik'hemik'hale: karolo ea matla a motlakase e fetoloa matla a lik'hemik'hale, empa karolo e kholo ea hona joale e fetoloa matla a mocheso.Betri e futhumetse haholo.Khase e ngata e khathetseng ka har'a betri e tla baka acid e fokolang ea sulfuric le ho eketsa ho hanyetsa ka hare ho betri.Betri e tla chesa le ho chesa haholo ho fihlela beteri e kokobela le ho holofala,Hobane khatello e ka hare ea betri e batla e le kholo, betri e tla bonahala e atoloha.

Ehlile, ho na le mabaka a mang, joalo ka sehlooho se latelang sa TORCHN ho u hlalosetsa.

asd


Nako ea poso: Mar-11-2024